Kahvila-ravintola Saimaan äärellä, 3 upeaa terassia!

Puumalan satamassa on mukava viettää kesäpäivä jos toinenkin. Ja jopa sateen sattuessa sisätiloihin mahtuu yli 100 asiakasta sekä osa terassista on katettu. Kesäkaudella on tarjolla päivittäin lounas noutopöydästä ja lauantain-sunnuntai noutopöydässä on tarjolla kalaherkkuja Saaristolaispöydän tapaan.

Ravintolasta löytyy kahvilinjasto, baari, alaterassilla oma baaripiste sekä yläkerran Saimaa Loungessa sijaitsee oma baarinsa. Ruokalistalta löydät herkullisia annoksia sekä maistuvat burgerit - vegevaihtoehtoja unohtamatta.

Talvikaudella palvelemme tilauksesta ja avaamme ravintolan aina Joululounaan ajaksi sekä uudeksi vuodeksi.

Talvisin ravintolassa voi helposti järjestää monenlaisia juhlia ja tilaan mahtuu istumaan 100-130 henkilöä riippuen juhlien luonteesta.

terassi.jpg
lounas.jpg

Koe ainakin nämä!

1

Saimaa Louge

Vuonna 2014 avattu Saimaa Louge sijaitsee Sataman terassilipan päällä. Täältä 2. kerroksesta avautuvat upeat näkymät Puumalan salmelle ja täältä kelpaa ohilipuvia laivoja katsella. Olemme avoinna sesonkiaikaan päivittäin klo 12 alkaen. Yläkerrassa on oma baari josta hanasta kylmä Heineken sekä kuohuviinia lasittain. Kerros on savuton sekä tarjoilemme myös pöytiin

2

Sataman Perinteinen Saaristolaispöytä

Runsasta kalapöydästä löydät oman savustamon savulohta! Savustamme aina tuoreesta lohesta edellisenä iltana Saaristolaispöydän kalaherkut! Kala -ja salaattipöydän lisäksi löytyy joka kerta lämmin kalaruoka: rantakalaa muikuista, frittimuikkuja, höyrytettyä lohta yms. Jäähilealtaasta löytyy useita pateita ja terriinejä jotka vaihtelevat päivittäin. MM. muikkuterriiniä, Kuha-pinaattipateeta, porkkana-mustajuuripateeta, Hauki-kylmäsavulohipateeta, punajuuriterriiniä...

Saaristolaistopöytä on tarjolla sesonkinaikana seuraavan kerran kesällä 2021 LA-SU klo 11-17

3

Espressot ja muut kahvijuomat

Nauti espressot ja latet vastajauhetuista pavuista. Käytämme laadukasta italiasta Lavazzon kahvipapuja. Kahvit saa myös kaurajuomalla ja kahvilassa on aina tarjolla myös haudutettua teetä ja rinkelimunkkimme leivotaan joka aamu paikan päällä - jo 12 vuoden ajan joka päivä!